Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.5
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.6
felini, 22-08-2012

Bardzo dobry i tani wypoczynek, miła i profesjonalna obsługa oraz bardzo dobre jedzenie które właściciele sami przygotowują.

10.0
Agata Jaworska, 06-05-2014

Wyjątkowa. atmosfera, miejsce i ludzie, którzy je tworzą. Tutaj odpoczywa się w każdym wymiarze tego słowa. Wspaniała kuchnia i serdeczność gospodarzy dopełniają całości. Ma się wrażenie, że wszystko tutaj czeka na gości i nie tylko psia radość jest szczera. polecam serdecznie:)

9.6
Monika Robakowska, 19-07-2015

Bardzo miła gościna. Gospodarze przygotowywali pyszne i zdrowe posiłki, łącznie z pieczonym przez siebie chlebem, wędzoną wędliną i mlekiem prosto od krowy. Wszystko było pięknie podane i bardzo smaczne. Do plaży spacerowaliśmy jakieś 900 m., ale uniknęliśmy nadmorskiej gorączki tłumów, mieliśmy spokój pośród zieleni. Dzieciaki uwielbiały bawić się ze zwierzętami i już domagają się kolejnej wizyty w Agrochłopach.

10.0
Andrzej Czajkowski, 04-03-2017

MIli gospodarze, urocze zwierzaki, cisza i spokój. Byliśmy w ubiegłym roku. Na pytanie do córki gdzie chce jechać - za granicę czy w góry, Zosia krzyknęła..do MILKI, BATONA i WEDLA. nie było sensu dyskutować....jedziemy tam w tym roku:) ....ponownie

10.0
patrycja stencel, 18-04-2017

święta wielkanocne się naprawdę udały dzięki gospodarzom, którzy serdecznie ugościli nas tym wszystkim, co mają, a mają przepyszne swojskie jedzonko masło, wędliny samorobne, rybki, majonez, mleczko od krowy, twaróg i dużo, dużo przepysznego jedzonka i potraw nie do przejedzenia!, do tego zapach świeżo pieczonego chlebka rewelacja! Na śniadanko soczek przygotowany przez panią ulę z tego co najzdrowsze i świeżo zebrane z laczki:), pokoje czyściutkie przytulne, dziękujemy też za możliwość zabrania swojego zwierzyńca do was to dla nas wiele znaczyło, świetna atmosfera świeże powietrze spokój cisza niedaleko morza i cudnej plaży, serdecznie dziękujemy i polecamy!

10.0
Irena, 04-08-2017

Jeśli lubisz zwierzęta, jeśli lubisz ludzi którzy lubią zwierzęta, to przyjedź tu. Rodzinna, ciepła atmosfera, przemili, życzliwi i z poczuciem humoru właściciele, do tego zwierzaki garnące się do rąk, domagające się zabawy i pieszczot. Jedzenie super. Wreszcie ognisko, kiełbaski, wspólne śpiewanie i zabawa to niepowtarzalne chwile. TAM chce się wrócić.

10.0
Anita Goździkowska, 03-08-2018

Jeżeli potrzebujesz najpiękniejszych ludzkich emocji: radości, szczerości, otwartości, gościnności, życzliwości, a dla ciała wyłącznie zdrowego i naturalnego jedzenia to wszystko to znajdziesz w Agrochłopach. To nie tylko pięknie położony i romantyczny obiekt agroturystyczny, to przede wszysttkim cudowne małżeństwo włacicieli, którzy dzielą się z gośćmi swoim domem, czasem, uśmiechem i sercem. Ulu, Darku - z serduszka dziękujemy za wszystko - Anita z synem Szymonem.

9.2
Weronika Smu, 05-07-2019

Przemili i otwarci gospodarze, którzy sprawiają, że można poczuć się u nich domowo i swobodnie, a dzięki temu naprawdę wypocząć. Smaczne, domowe jedzenie, czyste powietrze, przestrzeń, cisza i spokój. Bardzo polecam:)

9.8
Bożena Bodek, 24-07-2019

Baaaaardzo udane wczasy w Agrochłopach. Nigdy nie zapomnę wspaniałego aromatu pieczonych bułeczek o poranku. Takich śniadań nie jadłam nigdzie wcześniej. Wszystko swieżutkie, zrobione własnoręcznie przez gospodarzy. Duży wybór serów, wędlin, ryb, warzyw, owoców, dżemów pieczywa i masła. Śniadanko zjada się nieśpiesznie przy miłych pogawędkach w niebanalnym wnętrzu. Naprawdę warto choć raz spróbować tych smaków i poczuć tę atmosferę. Polecam!

10.0
Paweł Wysocki, 03-08-2021

Najlepsze miejsce nad Bałtykiem, spokój i cisza, znakomite miejsce do wypoczynku i relaksu, właściciele fantastyczni, posiłki składają się z wyrobów własnej produkcji, pyszne sery, mleko, maślanka, chleb i bułki, które moja córka wypieka teraz w domu, przemiła atmosfera, życzliwość właścicieli zapiera dech w piersiach, tak samo jak samo miejsce, na pewno tam wrócimy, polecam wszystkim szukającym oazy spokoju nad polskim Morzem.

9.8
janek, 31-07-2022

Byliśmy z dziećmi i wnukami razem 9 osób. Najstarsza osoba dużo ponad 70, najmłodsza ponad 14. Trochę daleko do morza{ niewiele ponad 900m), ale miało to swoje uroki - trzeba było spalić to co się spożyło (jedzonko za wspaniałe, by sobie coś odmówić). Gospodarze stworzyli tak wspaniałą atmosferę jakiej nie spotkałem nigdzie w czasie urlopowego wypoczynku. Polecam wszystkim, którym nie ważny jest luksus, ale czystość, wspaniała atmosfera, autentyczny wypoczynek,:):):), lubią zjeść coś wspaniałego czego nie ma się na co dzień. Polecam, nie będziecie żałować.

Pogoda

Pogoda Chłopy na dziś: 20-08-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 20 28 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 19 22 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 21 25 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 19 24 °C